hevo tekent sponsorcontract met sociale boodschap

Een sponsorcontract dat zorgt voor een verhoogd maatschappelijke betrokkenheid in de regio. Dat is de kern van de nieuwe samenwerking tussen HEVO en de bedrijven HEATPLUS en HRpm. Afgelopen zaterdag hebben beide partijen een hernieuwd sponsorcontract getekend. HEVO ontvangt van de bedrijven een financiële bijdrage en als tegenprestatie staat de inspanning centraal die HEVO zal leveren om bij te dragen aan activiteiten met een maatschappelijk karakter. De volleybalvereniging zal bijvoorbeeld een aantal keren per jaar een dagje uit verzorgen voor bewoners van verzorgingstehuis ‘Het Wooldhuis’ uit Heino.

Het is niet de eerste keer dat HEATPLUS en HRpm een bijdrage levert aan de verenigingskas. Ook vorig jaar heeft Ben Reuvekamp (eigenaar van HEATPLUS en medeoprichter van HRpm) zijn voorkeur uitgesproken om HEVO betrokken te maken bij maatschappelijke activiteiten voor de gemeenschap. Zo is in het afgelopen voorjaar onder meer een wandeling georganiseerd om bewoners van het verzorgingshuis sfeer te laten proeven bij het recreatieve volleybaltoernooi aan het Jacobsgat. De vereniging wil zich beraden over plannen om ook in breder verband het sociale element in haar sponsorbeleid in te voegen.

Afgelopen zaterdag bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst werd het al duidelijk dat de vereniging het motto ‘samen voor elkaar’ waar wil maken. Bij de plechtigheid waren naast de eigenaren van HEATPLUS en HRpm en het HEVO-bestuur namelijk ook afgevaardigden van het Wooldhuis aanwezig. De manager kwam samen met een begeleider en vier bewoners van het verzorgingstehuis naar de sporthal in Heino. De vier bewoners genoten zichtbaar van hun uitje.

HEVO heeft haar technisch beleid bij de meiden- en damesteams op een nieuwe leest geschoeid. Het ligt voor de hand dat de club zich in de toekomst wil blijven richten op een plek bij de beste teams in de regio. Maar meer dan voorheen zal de nadruk liggen op het inpassen van eigen jonge talenten, met aandacht voor een evenwichtige leeftijdsopbouw in de verschillende teams. De club heeft Ron Kranenburg bereid gevonden om zich met ingang van komend seizoen vooral te richten op de begeleiding van de wat oudere jeugdteams. Om via een goede jeugdopleiding de gestelde doelen op seniorenniveau gestalte te geven.

HEVO is dit seizoen te bewonderen in een fonkelnieuw en frisgroen clubshirt. De oude shirts gingen al een aantal jaren mee en ook begon de verenigingsvoorraad aardig leeg te raken. De sponsorbijdrage van HEATPLUS en HRpm maakte het mogelijk om dit Kledingfonds te starten. De complete vereniging wordt daarom in het nieuw worden gestoken, vanaf de CMV-jeugd tot en met de seniorenteams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.