Home / archiefcentraal / heuvelruiters nieuw seizoen nieuwe bodem

heuvelruiters nieuw seizoen nieuwe bodem

Met de naderende herfst komt ook het hippische indoorseizoen dichterbij. Ook bij paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’ begint het weer te kriebelen. Eind oktober barst de strijd om Het Gouden IJzer weer los. En dat allemaal op een nieuwe manegebodem. Na 15 jaar trouwe dienst wordt de bodem namelijk vervangen. Ook de verlichting van de manege zal worden aangepast.

In Luttenberg staat niet alleen de dressuur op het programma. De springwedstrijden van de Luttenbergse paardensportvereniging worden dit jaar ook weer georganiseerd. In november kunnen paardensportliefhebbers bijvoorbeeld weer genieten van Jumping Indoor Luttenberg.

Voor alle wedstrijden en data kan je kijken op www.paardensportluttenberg.nl

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.