heuvelruiters nieuw seizoen nieuwe bodem

Met de naderende herfst komt ook het hippische indoorseizoen dichterbij. Ook bij paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’ begint het weer te kriebelen. Eind oktober barst de strijd om Het Gouden IJzer weer los. En dat allemaal op een nieuwe manegebodem. Na 15 jaar trouwe dienst wordt de bodem namelijk vervangen. Ook de verlichting van de manege zal worden aangepast.

In Luttenberg staat niet alleen de dressuur op het programma. De springwedstrijden van de Luttenbergse paardensportvereniging worden dit jaar ook weer georganiseerd. In november kunnen paardensportliefhebbers bijvoorbeeld weer genieten van Jumping Indoor Luttenberg.

Voor alle wedstrijden en data kan je kijken op staging2.paardensportluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.