heuvelruiters houdt herfst indoor luttenberg

Ponyclub ‘De Heuvelruiters’ in Luttenberg houdt op 27, 28 en 29 september het Herfst Indoor Luttenberg. Vrijdag vanaf 16.30 uur worden de B-rubrieken verreden. Op zaterdag gaan de L- M-Z-ZZ combinaties van start. Op zondag wordt de halve finale en de finale verreden.

Tussen de halve finale en de finale is er de showrubriek ‘Ouder/kind parcours’. Hierbij legt het kind een springparcours af, en de ouder rijdt hetzelfde parcours op een Quad-motor.

Als finale wordt het spannende ‘ATL SPEEL JE SPEL’, verreden. In deze finale wordt er gestreden om een leuke hoofdprijs, namelijk een ATB- fiets. Aanvang: Vrijdag om 16.30 uur. De andere dagen starten om 9.00 uur. De toegang is alle dagen gratis. Volg ook op twitter @HILuttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.