Home / archiefcentraal / heren 1 smhc wint van goor

heren 1 smhc wint van goor

Sallandse Mixed Hockey Club Heren 1 won dit weekend van Heren 1 uit Goor. Met 7-3 wonnen de heren op het terrein van de tegenstander. De club uit Goor wist in de eerste minuten nog wel een aantal punten te scoren. Later in de wedstrijd kon SMHC een voorsprong nemen die niet meer werd afgegeven.

Met de overwinning tegen Goor hebben de heren uit Salland de eerste punten voor de voorcompetitie binnen. Volgende week speelt SMHC heren 1 thuis bij sportpark Ramele tegen Heren 1 van de Lochemse Hockey Club.

Lees ook

Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – De jeugdgroepen van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld bieden de komende weken weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.