heino vergeet te scoren tegen atc65

“We hebben onszelf tekort gedaan,” vertelt Marc Lobbert, trainer van Heino. “Eigenlijk hebben we prima gespeeld, genoeg kansen gecreëerd. Na twintig minuten moet je gewoon 2-0 voor staan, maar hij wilde er niet in.”

Heino had recht op drie punten tegen ATC’65, maar had pech in de afwerking. “We hebben zeker tien opgelegde kansen gehad,” aldus Lobbert. Een gebrek aan scherpte wil de oefenmeester het niet noemen: “Nee, iedereen wil er vol voor gaan. Dan is het eerder zo dat we het echte killersinstinct missen. We hadden hier jarenlang Bas Jansen in de spits staan. Die zag je de hele wedstrijd niet, maar schoot ze er wel altijd in. Die mis je nu wel.”

Over het spel was Lobbert meer dan tevreden. “Ik zeg altijd dat je pas zorgen moet gaan maken, als je de kansen niet creëert. Ik heb wel genoten op de bank en ik moet de ploeg ook een groot compliment geven voor het vertoonde spel. Van het publiek kregen we ondanks de 0-0 toch applaus en ook de tegenstander gaf aan blij te zijn met het punt. Als we ons aan dit spel vasthouden, gaan we nog genoeg overwinningen pakken.”

Volgende week de eerstvolgende mogelijkheid voor Heino om drie punten te pakken, dan komt De Zweef op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.