heetense amazones derde op nk

Het was een succesvol weekend voor ponyclub Heeten op de Nederlandse Verenigingskampioenschappen op de Hippiade in Ermelo. Na een spannende wedstrijd wist de Heetense club de derde plek te bemachtigen. Na vier keurige dressuurproeven en vier foutloze springparcoursen was het een kwestie van afwachten hoe de andere teams zouden presteren. Twee teams uit Varsseveld waren net een maatje te groot voor de amazones uit Heeten.

Onder leiding van instructeurs Raymond Kamphuis en Ellen Zwijnenberg streden vier amazones in de dressuurring. Samen reden zij naar een totaal van 788 punten. De springamazones wisten foutloos door het parcours te komen. Hierdoor gingen er geen punten meer van het resultaat af en wisten ze 21 verenigingen achter zich te laten.

De Heetense dames mochten voor hun club een beker mee naar huis nemen. Zelf kregen ze allemaal een bronzen medaille omgehangen. Hoe ze de overwinning vierden? Gebak voor alle leden tijdens de dinsdagtraining.

De deelnemers en hun pony’s hebben we nog even op een rijtje gezet.

Dressuur:

Britt Wigink met haar pony Speyksbosch Donnatella

Eline Karstanje met haar pony Tommy

Machteld Bronkhorst met haar pony Pokemon

Maureen Schreijer met haar pony Dimmans Edward

Springen:

Odile Kolkman met haar pony Hakim

Bente Karstanje met haar pony Uniek

Hieke ten Have met haar pony Silver

Mijke Nijenkamp met haar pony Da Vinci

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.