heeten gaat succesvol fout

Ponyweek 2013 is tot nu toe een aaneenschakeling van hoogtepunten geweest. Niet alleen de menwedstrijden, de cabaretavond, maar ook Crea Plaza samen met Heeten Cafe. De Ponymarkt en gisteren de vlooienmarkt waren mede ook door het mooie weer tot nu toe zeer succesvol.

Sinds gisterenavond kunnen we dat ook van Heeten gaat Fout zeggen. Ruim 800 bezoekers waren getuige van verschillende optreden van diverse “lokale artiesten”, afgewisseld door oud Heetenaar, DJ Theo (Otten). Het publiek werd bij de ingang van het sfeervol ingerichte terrein getrakteerd op extra outfit in de vorm allerlei soorten hoedjes en genoot vervolgens van de muziek en de optredens. Dankbaar maakten men zelf ook gebruik van de verschillende kleine danspodia in de tent.

Tot in de kleine uurtjes was het gezellig “onrustig” in het Sallandse dorp. En nu op naar Pleinpop en de afsluitende zondag met diverse leuke activiteiten.

Zie hiervoor ook staging2.ponyweek.nl en/of staging2.pleinpopfestival.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.