heel salland was zaterdag op stoppelhaene

Gezelligheid. Dat was zaterdagavond voor de meeste bezoekers van de Stöppelhaene een belangrijke drijfveer naar Raalte te komen. De muziek – toch een stevige line up met onder meer Van Velzen – leek minder belangrijk.

Toen Roel van Velzen begon te spelen was het Stöppelveld nog vrij rustig. Iets later op de avond, toen de Hermes House Band op de planken stond was het stukken drukker. De coverband speelde klassiekers die iedereen mee kan zingen en zorgde zo voor een leuk sfeertje.

De zaterdagavond is dé avond waar alle jongeren uit de omliggende dorpen naar Raalte komen om een dagje Stöppelhaene te vieren en dat was te merken. Vanaf een uur of 20.30 zie je dat aan de fietspaden op de invalswegen naar Raalte: alsof de scholen over een half uurtje beginnen. Die school was de In de Feestfabriek en die was tjokvol tot helemaal achter in de tent.

Er rest ons nog één dagje van het oogstfeest met bijna traditiegetrouw Normaal op zondagmiddag. Ook kun je de zondag nog genieten van Culinair Outdoor op de Domineeskamp en is er in het centrum van Raalte ook overal muziek te horen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.