Home / archiefcentraal / haarman blijft bij punt en wil niet schikken

haarman blijft bij punt en wil niet schikken

Ben Haarman blijft er bij dat hij niets wist van het stortgat op zijn perceel aan de Heesweg in Raalte. De oud-wethouder van de gemeente Raalte wil dan ook, hoewel de rechter er woensdagochtend tijdens de zitting in Zwolle duidelijk op aanstuurde, niet schikken. Doordat Haarman het schikkingsvoorstel van de gemeente Raalte niet accepteert, duurt de bodemprocedure mogelijk nog maanden. Tijdens de procedure zullen diverse getuigen opgeroepen worden.

Haarman trad een jaar geleden af als wethouder van de gemeente Raalte nadat er in een stortgat bij zijn voormalige boerderij aan de Heesweg asbest werd gevonden. De gemeente wil de saneringskosten verhalen op de oud-wethouder. Hoe hoog het schikkingsvoorstel is, wil de gemeente niet bekend maken.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.