gun jezelf het allerbeste bij jolien lingerie

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Ineke Jansen en Jola Hartlief, eigenaren Jolien Lingerie.

“De setjes op de foto zijn van PrimaDonna. De kleur van de setjes past perfect bij de herfst/wintercollectie. Daarbij hebben ze een perfecte pasvorm en een enorm draagcomfort. PrimaDonna is dan ook ons lievelingsmerk dat goed past bij onze slogan ‘Gun jezelf het allerbeste bij Jolien Lingerie’. Een groot voordeel aan PrimaDonna is dat het ook in de grotere maten erg comfortabel is. Naast PrimaDonna verkopen we ook PrimaDonna-Twist. Dat merk is wat stoerder dan PrimaDonna en is erg populair door zijn eenvoud, prachtige prints en verrassende kleurencombinaties.”

Jolien Lingerie vind je aan de Nieuwe Markt 12 in Raalte. De winkel heeft ook een Facebook pagina waarop meer informatie te vinden is over de winkel en het huidige aanbod.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.