groenrijk raalte leukste tuincentrum

GroenRijk Raalte doet mee in de strijd voor de titel Leukste Tuincentrum. In de eerste stemronde wordt er gekozen voor een provinciewinnaar. Alle provinciewinnaars zullen het uiteindelijk tegen elkaar opnemen voor de landelijke titel.

Stemmen op Het Leukste Tuincentrum kan tot en met 18 oktober 2013. Daar heeft KWF Kankerbestrijding ook iets aan. Bij iedere stem kan worden aangegeven dat je nieuwsbrieven van partners wil ontvangen. Vink je deze optie aan, dan geven die partners 0,05 euro aan KWF Kankerbestrijding.

Vind jij dat GroenRijk Raalte het leukste tuincentrum van Nederland is? Breng dan een stem uit op staging2.leukstetuincentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.