go ahead eagles kent veel pech

Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd om te winnen van SC Cambuur. In een doelpuntloos duel kon GA Eagles niet scoren. SC Cambuur kwam na 39 minuten al met tien man te staan, VD Laan kwam met gestrekt been in op Houtkoop.

Go Ahead Eagles probeerde direct de openingsgoal te maken, maar Cambuur gaf zich niet gewonnen. Met een paar gevaarlijke afstandsschoten, en voorzetten waren de Leeuwardenaren dichtbij de goal van Room. Ook ‘kowet’ kwam er een paar keer goed uit via Falkenburg, Houtkoop en Antonia. Na een flipperkast voor de goal van Nienhuis ging de wedstrijd wat meer leven.

In de 39e minuut leek SC Cambuur Go Ahead Eagles in het zadel te helpen. Verdediger van de Laan kwam met een noodgang met gestrekt in op Houtkoop. Ed Janssen toonde zonder enige twijfel de rode prent. GA Eagles probeerde direct druk te zetten na deze aanslag van Van de Laan, maar slaagde er niet in om voor rust al op een voorsprong te komen.

Eagles weet vanaf het eerste moment te domineren, maar weet de kansen niet te benutten. Met veel kans voor ondermeer Falkenburg, Kolder en de ingevallen Rijsdijk wist Eagles maar niet het net te vinden. Rijsdijk schoot in de laatste minuut met een vlammend schot de bal tegen de binnenkant van de paal. SC Cambuur gebruikte een ultra-verdedigende opstelling wat zich beloond met een punt.

Aankomende zondag speelt Go Ahead Eagles op zaterdagavond uit tegen Ajax Amsterdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.