gevarieerde jeanshemden bij knock knock

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Hugo ter Haar, eigenaar van Knock Knock Jeansstore.

“Ik vind het hemd van het merk Denham in een blauwe camouflageprint een leuke vernieuwing. Het is een combi van de bekende leger print met een jeanslook. Deze print is goed te combineren met gekleurde broeken, zoals de broek op de foto van het merk Cast Iron. De camouflageprint kan ook op een jeans gedragen worden. Verder zijn er ook veel variaties op het originele jeanshemd. Een voorbeeld daarvan draag ik op de foto. Dit jeanshemd is van het nieuwe merk Pearly King en gecombineerd met een light canvasdoek in een tabakskleur. Voor meer leuke gevarieerde jeanshemden loop je gewoon even binnen bij Knock Knock Jeansstore.”

Knock Knock Jeansstore is gevestigd aan de Marktstraat 9b in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.terhaarmode.nl Hugo ter Haar is samen met zijn broer Martijn eigenaar van Knock Knock Jeansstore, Ter Haar en Inmind by Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.