geslaagde 22e editie herfst indoor luttenberg

De 22e Herfst Indoor Luttenberg kan weer als ‘succesvol’ de boeken in. Voorzitter Johan Blankenvoorde sprak van een ‘zeer geslaagde wedstrijd’. Ruim 230 combinaties reden mee voor de hoofdprijs: Een ATB fiets, aangeboden door ATL uit Luttenberg.

Anne Feenstra van de Tjongerruiters uit Mildam (Friesland) ging er afgelopen weekend met de hoofdprijs vandoor. In de finale reed ze 1700 punten bij elkaar. Enrico van Manen uit Essen eindigde op de tweede plaats met 1580 punten.

Tijdens Herfst Indoor Luttenberg werd er ook een ouder/kind-spel verreden. De kinderen sprongen met hun pony’s een parcours en de ouders reden een parcours op de quad. Winnaars werden Lisa Tijhuis en haar vader Wim. Lisa rijdt voor de Heuvelruitertjes uit Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.