geslaagd raalter garros 2013

Afgelopen weekend, 7 en 8 september, werd er weer gestreden tijdens de Raalter Garros clubkampioenschappen. De eerste dag verliepen nog droog. Op zondag werden de wedstrijden geteisterd door onophoudelijke regenbuien. Daarom besloot de organisatie de kampioenschappen naar binnen te verplaatsen.

In een aantal poules werd pas na de laatste wedstrijd duidelijk wie uiteindelijk de winnaar zou zijn. Zo werd de strijd in de rode poule met 1 punt verschil gewonnen door Lotte de Dalie. Ook in de groene poules ging het vaak om de laatste beslissende wedstrijd. Leander Nab, Laura Jansen en Li-yen de Bosch gingen daar met de winst naar huis.

In de oranje poule zat er meer verschil tussen de nummers een en twee. Skyler Bras en Nienke van de Wateren wonnen de eerste en tweede poule. In de laatste categorie, het hele veld, wonnen Nick Beumer en Maurice Brink hun poules met ruime voorsprong op hun tegenstanders.

De organisatie zegt terug te kijken op “een geslaagd Raalter Garros 2013 met veel nieuwe en talentvolle jeugdspelers.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.