fors meer uitkeringen in salland

Het aantal mensen met een ww-uitkering in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe is het afgelopen jaar fors toegenomen. In Raalte steeg het aantal uitkeringen met 42 procent ten opzichte van vorig jaar en in Olst-Wijhe met maar liefst 48 procent.

Raalte

Per 1.000 inwoners tussen de 18 en 65 jaar krijgen 35 inwoners van de gemeente Raalte een uitkering. Dat is nog wel onder het landelijk gemiddelde van 37 uitkeringen per 1.000 inwoners. In totaal krijgen 795 inwoners van de gemeente Raalte een uitkering.

Het aantal Raaltenaren met een ww-uitkering is het afgelopen jaar gestegen met 42 procent. In augustus 2012 kregen 558 inwoners van de gemeente een uitkering, in juli 2013 waren dat er al 764.

Olst-Wijhe

In de gemeente Olst-Wijhe krijgen op dit moment 383 inwoners een uitkering. Dat komt neer op 35 uitkeringen per 1.000 inwoners. Sinds augustus 2012 is het aantal uitkeringen in de gemeente Olst-Wijhe fors gestegen. Precies een jaar geleden kregen 258 inwoners van de gemeente een uitkering. Dat komt neer op een stijging van 48 procent. In juli 2013 ontvingen 382 mensen een uitkering in Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.