Home / archiefcentraal / flash presenteert jeugdteams

flash presenteert jeugdteams

Flash heeft deze avond haar jeugdteams van het seizoen 2013-2014 gepresenteerd aan alle ouders, sponsoren en andere belangstellenden. De teams kwamen op met muziek en onder luid applaus. Na een kort voorstelrondje van de teams en hun trainer/coach, hadden de ouders gelegenheid om kennis te maken met andere ouders, trainer en/of coach onder het genot van een kopje koffie in clubhuis Flashpoint. De jeugdteams hebben met elkaar gevolleybald en er werd een team foto gemaakt van alle teams. Mede door de enthousiaste opkomst, zal dit volgend seizoen zeker worden herhaald.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.