Home / archiefcentraal / flair fashion is enthousiast over dit merk

flair fashion is enthousiast over dit merk

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Esther Hietberg (zie foto), sinds kort eigenaar van Flair Fashion. Verkoopster Angela Rikkerink is in dienst gebleven.

“We hebben elke week een nieuwe etalage, omdat we het nieuwste van het nieuwste willen laten zien. Op de paspop vind je kleding van het merk Sylver, een nieuw merk dat we hebben en daarom promoten. We zijn allebei enthousiast over dit merk. Het heeft een goede kwaliteit en mooie stoffen. Het is een vernieuwend merk, dat net even iets anders is dan anders.”

Flair Fashion is gevestigd aan de Marktstraat 8b in Raalte. Online zijn ze te vinden op www.fullflair.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.