fietstocht voor stichting make a wish

Mountainbikevereniging V.T.T. uit Wijhe organiseert deze maand een fietstocht voor het goede doel. Met hoofdsponsoren als Canon en de Rabobank halen deelnemers geld op voor stichting ‘Make a Wish’. Ook winkeliers in Wijhe zetten collectebussen op de toonbank om zo geld op te halen voor de stichting.

Stichting ‘Make a Wish’ zorgt ervoor dat ze kinderen met een levensbedreigende ziekte een leuke dag kunnen bezorgen. Op die manier proberen ze de dromen van deze kinderen te verwezenlijken.

De tochten worden verreden op zaterdag 21 en zondag 22 september. Op zaterdag wordt begonnen met een tocht van 30 of 50 kilometer. Zondag kan je kiezen uit een tocht van 40, 60 of 100 kilometer. Inschrijven is mogelijk tussen 08.30 en 11.30 uur. Vertrekpunt is Café ’t Praothuus in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.