Home / archiefcentraal / fietstocht met vossenjacht in en om heino

fietstocht met vossenjacht in en om heino

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 15 september de laatste toertocht van het zomerseizoen. De LenS accountants Gezinstocht wordt gefietst over 12 en 40 kilometer.

De tocht van 40 kilometer gaat via Windesheim naar Herxen en gaat na een pauze verder naar Restaurant Zalen Oortwijn in Heino. Deelnemers betalen 3,50 euro leden van wielersportbond NTFU krijgen één euro korting.

De fietstocht van 12 kilometer is bedoeld voor basisschoolkinderen uit Heino. Aan de tocht is een vossenjacht gekoppeld. Deze fietsroute bevindt zich ten noordoosten van Heino. De kinderen komen onderweg de vossen tegen en verzamelen de letters die ze krijgen. De finish is op Camping Heino. Daar vindt een verloting plaats voor het juiste antwoord. De deelname aan deze tocht is gratis.

Het vertrek voor beide tochten is bij Restaurant Zalen Oortwijn in Heino. Het vertrek van de tochten vindt plaats tussen 12.00 en 13.30 uur. Voor meer informatie neem je contact op met Ben Veldkamp: 0572-395801

Lees ook

SallandWonen wil appartementen in Kulturhus

RAALTE – SallandWonen heeft plannen om de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.