felle kleuren dit najaar bij stout

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Jamie Kelder, filiaalmanager bij STOUT! jeans & more in Raalte en Nijverdal.

“Het lederlook jasje dat ik aan heb, zie je deze winter weer terug. Je kunt het binnen als colbert of buiten dragen. De camouflageprint blijf je altijd wel zien, want die zie je ieder jaar weer. De spijkerbroek die ik draag is de ultimate stretch van het merk Only. Deze broek heeft een wat hoger model en zit fijn. Luc Koerhuis draagt een winterjas in het blauw, een lekkere felle kleur voor de winter. De kleuren zijn deze winter niet zo fel als van de zomer, maar voor de heren blijft het wel kleurrijk. De jeansblouse die Luc draagt, komt ook steeds weer terug en is overal mee te combineren.”

STOUT! jeans & more is gevestigd aan de Herenstraat 20 in Raalte. Ook zijn er vestigingen in Nijverdal, Wezep, Ommen, Hattem en Nunspeet. De adressen van deze filialen vind je op hun website staging2.stoutjeans.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.