fast en fresh in centrum heino heropent

In een aantal weken kreeg het interieur een compleet nieuw jasje en siert de gevel een nieuwe naam. “We zijn erg blij met het resultaat van de metamorfose. Met het nieuwe interieur een de naam hopen we op een nieuwe start,” vertelt Bianca van der Weide enthousiast.

Van der Weide die in november 2012 de Hap Hoek heeft overgenomen, heeft gekozen voor het trendy Fast and Fresh formule. Dit concept staat voor een ruime keuze in maaltijden, belegde broodjes, frites en een divers assortiment aan snacks en ijs.

De hoofdzaak bij Fast and Fresh blijft kebab. Zaterdag van 14.00 uur tot 19.00 uur is er een feestelijke opening, waarbij het publiek een kijkje kan nemen in de nieuwe zaak en kan proeven van diverse openingsaanbiedingen.

Maandag 16 september wordt Fast & Fresh voor familie en vrienden geopend en opent dinsdag 17 september voor publiek. Fast and Fresh is te vinden aan de Munnikenhof 2 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.