Home / archiefcentraal / familie korbeld wint tuinset met loterij kwiek

familie korbeld wint tuinset met loterij kwiek

De familie Korbeld uit Raalte heeft de hoofdprijs, een tuinset, gewonnen met de loterij van Hanbalvereniging Kwiek. Fred de Roos, directeur van Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe reikte de hoofdprijs aan. De grote loterij was georganiseerd ter gelegenheid van het Internationale Klink-Nijland Kwiek Jeugdhandbaltoernooi op 6, 7 en 8 september.

Niet alleen het toernooi, maar ook de loterij was een groot succes. Dankzij de bereidwillige medewerking en inzet van vele leden is er 3.141 euro opgehaald. Van dit bedrag gaat 45 procent naar de vereniging en 45 procent naar de toernooicommissie. De toernooicommissie organiseert daarvoor het toernooi en de gebruikt het bedrag voor activiteiten in de jeugd.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.