excursie vruchten en zaden in het reestdal

Op zondagmiddag 15 september organiseert Landschap Overijssel een excursie door het Reestdal met het interessante thema ‘ vruchten en zaden’. Wandel mee o.l.v. een natuurgids en hij vertelt je alles over de vruchten en zaden die we onderweg tegenkomen. Want afhankelijk van het seizoen heeft de natuur veel lekkers in de aanbieding, maar pas op! Van sommige vruchten moet je afblijven omdat ze giftig zijn. Deze excursie is vol leerzame momenten en interessante wetenswaardigheden, maar bovenal is het ook genieten van de prachtige natuur en het landschap in het Reestdal. De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ongeveer twee uur.

De Wheem

Bezoekerscentrum de Wheem is deze zondag geopend vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Op de Deel is het een gezellig gebeuren. Er is een kraam met streekproducten en men kan o.a. heerlijke honing proeven bij de imker. Kom langs en kom even tot rust in onze Gelagkamer van het centrum en geniet van een heerlijke verse kop koffie of thee. De vrijwilligers van Landschap Overijssel heten je van harte welkom!

Waar en wanneer?

De wandeling start op zondag 15 september om 13.30 uur bij het bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel te Oud Avereest/Balkbrug. De bijdrage is € 3,– per persoon (kinderen € 1,50). Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas evenals donateurs van de andere Landschappen. Opgave is niet nodig. Deze wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op staging2.landschapoverijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.