exclusief lingeriemerk bij livera

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Erika de Groot, eigenaar van Livera.

“Dit setje is in de nieuwe winterkleur, een intens donkergroen. Het is een bijzondere kleur, echt een najaarskleur. De bh en de broek zijn van het merk Dyanne at Livera. Dat merk is alleen bij Livera verkrijgbaar, omdat het een samenwerking is. Het setje is een limited edition, dat houdt in dat het alleen dit seizoen verkrijgbaar is. Klanten weten dat ook. Dyanne at Livera heeft hele comfortabele en mooi stoffen en het merk heeft ook een goede pasvorm. Het model heeft zich inmiddels wel bewezen. De broek komt uit de serie loungewear.”

Livera is gevestigd aan de Herenstraat 9a in Raalte. Online vind je Livera op staging2.livera.nl Erika de Groot is ook eigenaar van Embrace, gevestigd aan de Herenstraat 9-11.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.