even langs de vvv in raalte

Vorige week vonden we een parkeerplaats waar je met de auto niet mag komen. Deze week zijn we op zoek naar de VVV in Raalte. Volgens het bord op de foto moeten we maar even bellen met het VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte. 0572352406. We hebben het geprobeerd, maar helaas. Geen gehoor.

Het bord staat bij Elckerlyc in Luttenberg.

Ook de website staging2.vvvraalte.nl bestaat niet meer. De nieuwe website is namelijk staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl en voor informatie over de regio kan je naar Toerist Info Raalte. Die vind je in de Bruna aan de Herestraat 19.

Kom je nou iets tegen zoals de parkeerplaats of het niet kloppende VVV bord? Laat het ons weten. Stuur een mail met foto naar redactie@sallandcentraal, dan plaatsen wij het op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.