eerste steen brandweerkazerne welsum onthuld

De eerster steen van de nieuw te bouwen brandweerkazerne en het te verbouwen dorpshuis in Welsum is zaterdag onthuld. Tussen de al half opgetrokken muren werd de steen onthuld door burgemeester Ton Strien, wethouder Ans Otterloo, brandweercommandant Marcel Kluin, postcommandant Welsum Aart Bredenoord en Jetse Hartmans en John Veldkamp namens de Stichting Dorpshuis Welsum.

In Welsum wordt een nieuwe brandweerkazerne gebouwd tegen het dorpshuis aan en in verbinding met het dorpshuis. In dit project zijn verschillende wensen bij elkaar gebracht. In samenhang met dit bouwproject wordt ook de langzaam verkeerroute gerealiseerd tussen de kern Welsum en de Erveweg en wordt de parkeervoorziening bij het dorpshuis uitgebreid. Het is de bedoeling dat alle werkzaamheden in december zijn afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.