eerste loten badeendjesrace uitgereikt

Scouting Raalte is begonnen met de verkoop van loten. Op die manier willen ze geld ophalen voor de nieuwbouw van het Hospice in Raalte. Nikita Hooghuis mocht woensdag 4 september de eerste loten overhandigen aan burgemeester Piet Zoon van de gemeente Raalte.

De leden van de scouting gaan de komende dagen langs de deuren om de loten te verkopen. Elk lotnummer correspondeert met een nummer op een badeendje. Die badeendjes worden 28 september vanaf de Enkbrug het Overijsels Kanaal ingelaten voor de badeendjesrace.

Bij een badeendjesrace horen natuurlijk ook prijzen. Deelnemers maken kans op:

een elektrische fiets, een televisie, een zweefvlucht boven Salland of diverse waardebonnen.

Gespannen bij de deur wachten op de scoutingleden is niet nodig. Loten zijn namelijk ook te koop bij Bloemen Korbeld in Raalte of bij de informatiekraam van Hospice Raalte/Lions Club Raalte. Zij staan zondag 8 september op de Salland Natuur Fair in Heeten en vrijdag 27 september op de Ponymarkt in Heeten. De loten kosten drie euro per stuk of vijf euro per twee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.