een sneak preview bij wendy en kids

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Wendy de Pina, samen met haar moeder Angelina eigenaar van Wendy & KIDS.

“De kids laten een sneak preview zien van de collectie die je dit seizoen kunt shoppen bij WENDY & KIDS. Joachim draagt een stoere combi van comfortabele items zoals een coole jogg jeans, een camouflage hoodie en een sportieve jas. Anaïs draagt een gave slangenprint legging een eigenwijs stroken rokje en een sweater met goudprint. Lotte draagt een bloemen colbert een oversized top met een jersey burgundy broek en super mooie regenlaarsjes. Kom en laat de kids van newborn tot 16 jaar stylen door het team van Wendy & KIDS!”

Wendy & KIDS is gevestigd aan de Markstraat 8 in Raalte.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.