een kleurrijk schouwspel met heel veel verf

Bij de Leeren Lampe in Raalte stond zaterdagavond de Paintglow UV Paint Party met DJ Dansado op het programma. Het werd een bijzondere spraakmakende uitgaansbeleving met verf, heel veel verf!

Met professionele confetti- en co2 kanonnen en een UV bellenblaasmachines werd de spanning opgebouwd tot het ultieme hoogtepunt. De aftellende klok verraadde het moment dat de grote verfkanonnen en -bazooka’s voor de spectaculaire UV verfexplosies zorgden.

Door de vele blacklightkanonnen werd het een kleurrijk schouwspel. De bezoekers konden ook terecht in de Paint & Glow Shop. Daar werden merchandiseartikelen verkocht zoals body & face paint, witte overals, glowsticks, mondkapjes en shutter-brillen.

Fotograaf Arnold Roolvink maakte een mooie fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.