een klaver voor het goede doel

Met een goed gevoel kunst kopen kan tot eind oktober in Boerderij Strunk. Daar hangen namelijk de schilderijen van Kor Klaver. Van elk schilderij dat wordt verkocht gaat 50 procent van de opbrengst naar een hulpverleningsproject voor kinderen en ouderen in Moldavië.

Kor Klaver heeft in het afgelopen decennium tientallen schilderijen gemaakt. Abstract of realistisch: Klaver is van alle markten thuis. Ook in schildertechniek wil Klaver nog wel eens variëren. Die technieken heeft hij zichzelf allemaal aangeleerd.

Door de verschillende opleidingen die Klaver heeft gevolgd kreeg hij te maken met technisch tekenen, reclame, decor en interieurontwerpen. Als kunstschilder werkt hij vooral aan schilderijen met religieuze elementen. Op staging2.korklaver.nl is een deel van zijn collectie te vinden.

Wie het werk van Klaver graag aan zijn of haar muur wil hebben: tot en met 31 oktober hangen de schilderijen nog bij Boerderij Strunk in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.