een bult me in de regio maar geen inzet

Acht busjes van de Mobiele Eenheid van de politie reden maandag aan het eind van de middag tussen Raalte en Deventer. Hun rijgedrag viel best op. Met een gangetje van zestig kilometer per uur reden ze richting Wesepe. Vervolgens parkeerden ze hun voertuigen op de bushalte bij de rotonde.

Daar leek het er op dat ze op verdere orders voor hun inzet wachtten. Na korte tijd reden ze weer verder in de richting van Deventer. Na de rotonde bij NuNu de richting van de A1 gekozen te hebben, bedachten ze zich: Met hun zwaailichten aan, keerden ze op de weg en reden ze weer een andere kant op.

Navraag bij de politie leerde ons dat het niet ging om een grootscheepse politie-inzet in de regio, maar om een oefening van de rij-opleiding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.