dvsd wint handbaltoernooi b jeugd in heeten

Het bleef een gelijk opgaande strijd welke pas enkele seconden voor het laatste fluitsignaal werd beslist in het voordeel van DSVD. Ook in de volgende wedstrijden was volop spanning en strijd te zien en waren de teams aardig tegen elkaar opgewassen. Uiteindelijk was het toch DSVD dat telkens de winst wist te pakken en zij waren dan ook de terechte winnaars van deze B-poule en mochten met de wedstrijdbal huiswaarts keren.

2e werd het team van Wijhe gevolgd door de Tukkers, Heeten en Kwiek. Gedurende de dag werden ook de aanwezige scheidsrechters Michelle Wichers Schreur en Laura Heuven nog even gefeliciteerd voor het feit dat ze vorig weekend hun scheidsrechters diploma hadden ontvangen. Hun deelname aan het Jonge Scheidsrechters project hebben ze toen met uitstekende cijfers afgerond en kregen daar namens de vereniging een leuke attentie voor. Zo was ook deze dag weer prima verlopen en waren de deelnemende teams bijzonder tevreden. Rest ons nog de poule voor de A-teams waarvoor op zondag vanaf 10 uur de wedstrijden worden gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.