drukke dagen voor de stuwzangers

Woensdagavond en donderdagavond zong het Shantykoor ‘De Stuwzangers’ in Diepenveen en vrijdagmiddag en vrijdagavond werd er met veel verve opgetreden in resp. Rheeze en Lemele.

In Diepenveen stond het koor ‘de Stuwzangers’ o.l.v. Flip Jonkman zowel op de woensdagavond als de donderdagavond opgesteld bij Restaurant ‘Tracé’ 37 te Diepenveen.

Tijdens een mosselbuffet zorgde dit koor voor toepasselijke muziek!

Vanaf 13.30 u. klonk vrijdagmiddag de eerste sessie tijdens de Slotdag van de ‘Vechtdal Fietsvierdaagse’. Een echtpaar uit Achterveld nabij Amersfoort zat toen reeds op de eerste rij! Ook fans vanaf het eiland Texel waren weer aanwezig en boden de dirigent een DvD aan van genoemd eiland. De fietsers kwamen uit het hele land. Velen waren getuige van meerder sessies van de Stuwzangers. Op het programma stonden maar liefst vier sessies! Rond de klok van 17.00 u. – net voor een opkomende onweesbui – kon de apparatuur naar veilige haven worden gebracht. Een fantastische middag op Sprookjecamping ‘de Vechtsteeg ‘ in Rheeze.

Even een hapje eten deden vele stuwzangers onderweg naar Lemele. In de avonduren werd daar door het enthousiaste koor opgetreden voor mensen van het Rode kruis Haarlem.

Reeds vele jaren is er een band met deze groep + vrijwilligers! Het werd een zeer gezellige avond met zelfs enkele toegiften. Rond 11.00 u. gingen ‘de Stuwzangers’ met een tevreden gevoel huiswaarts.Het waren drukke dagen maar ook zeer gezellige dagen!

Maandagavond zingt het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ weer in Rheeze maar dan bij Camping ‘De kleine Belties’ voor een groep ouderen. En besloten avond!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.