Home / archiefcentraal / drie jaar lang geld voor scouting heino

drie jaar lang geld voor scouting heino

Scouting Heino krijgt in 2013, 2014 en in 2015 bijdragen van de stichting Vrienden van de VV Heino. Ieder jaar krijgt de vereniging 250 euro. De Vrienden van VV Heino kiezen jaarlijks een instelling of instantie uit om daar een gift aan te overhandigen. Gerben Blauw overhandigde vrijdagavond namens de Vrienden van de VV Heino de cheque aan het jongst aanwezige scoutinglid. Zoals dat bij de scouting gaat werd er na ontvangst een yell ten gehore gebracht om de Vrienden te bedanken.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.