dinie koerhuis wint wandelgidsen bij sw4d

Dinie Koerhuis uit Raalte is de winnares van twee wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Ze heeft de gidsen gewonnen door de SW4D te liken op Facebook. “Ik heb meegedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse en ben nu aan het oefenen voor de Sallandse Wandelvierdaagse.”

Ze vindt het leuk met de routes uit deze twee gidsen weer ‘eens ergens anders te wandelen.’ Vooral de gids ‘Rondom de Veluwe’ zal van pas komen bij het oefenen. Vanuit Raalte ben je immers snel op de Veluwe en zit je niet eerst uren in de auto voordat je kunt wandelen.

De organisatie van de SW4D mag elke week onder haar volgers op Twitter én Facebook een wandelgids naar keuze van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloten. Belangstellenden kunnen voor de prijzen een kijkje nemen op staging2.gegarandeerdonregelmatig.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.