den daas wil blauwe zone in heino

Volgens Den Daas is er vooral een parkeerprobleem rond de supermarkten en in hartje centrum, bij het oude gemeentehuis. Den Daas vervolgt zijn brief: “Volgens hen blijkt In de praktijk nogal wat personeel en ouders van de brede school de Springplank gebruik te maken van parkeerruimte achter het voormalige gemeentehuis. Daarnaast verwacht men dat de auto’s van medewerkers van de MFA +bovenliggend kantoor extra langparkeerders oplevert. Als Heino’er en ervaringsdeskundige herken ik de parkeerdruk op winkeltijden in het centrum.”

“Om de genoemde parkeerdruk op te lossen lijkt de invoering van een blauwe zone een goede oplossing. Graag wil ik van het college weten wat zij van deze suggestie vindt en op welke termijn men dit denkt dit te kunnen invoeren. Uiteraard onder de restrictie dat de invoering van een blauwe zone niet gezien mag worden als een voorbode van de invoering van betaald parkeren in Heino. Over dit laatste wil ik graag een toezegging van het college.”

Naast de reeds genoemde langparkeerders vreest de HWV ook dat het toeristisch overstap punt verplaatst wordt van de Paalweg richting het centrum. Hierdoor neemt volgens hen het aantal langparkeerders nog meer toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.