deel oad overgenomen door munckhof

Munckhof neemt de vestigingen van Oad Business Travel in Amsterdam, Delfzijl, Helmond, Holten, Schiedam en Veenendaal over. Door deze overname wordt de werkgelegenheid van minstens 40 van de huidige 53 Oad Business Travel-medewerkers behouden.

Het afgelopen weekend konden de curatoren al de doorstart van het Oad Busbedrijf en Oad-dochter SRC-Cultuurvakanties melden. Ook bij deze overname blijft de werkgelegenheid voor het overgrote deel intact.

De curatoren reageren op de berichtgeving in De Telegraaf van vanochtend. Daarin werd gemeld dat “(…) de curatoren onderzoek gaan doen naar gevoerde directiebeleid, het mogelijk falende toezicht van de commissarissen en de rol van de accountants.”

De curatoren benadrukken dat zij geen input voor dit artikel hebben geleverd. “In een vervolgtraject vindt weliswaar onderzoek plaats naar het gevoerde beleid en het toezicht daarop, maar dit is een standaardprocedure, die bij elk faillissement wordt toegepast en niet specifiek voor het faillissement van de Oad Groep, zoals in het artikel wordt gesuggereerd”, aldus curator Stekelenburg. De curatoren concentreren zich op dit moment volledig op de doorstart van een aantal onderdelen van de Oad Groep en het behoud van werkgelegenheid. Wanneer het onderzoek plaatsvindt is op dit moment nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.