de jaarmarkt in olst is een begrip in de regio

Steevast de derde zaterdag in september wordt de jaarmarkt gehouden, dit jaar op 21 september. Dan kun je in Olst ruim 200 rommelmarktkramen en nog eens zo’n 100 kramen van verenigingen en ondernemers uit Olst verwachten. Ok staan er externe standhouders.

Deze dag wordt daarnaast nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door vele activiteiten. IJssellinie heeft een programma, de gemeente Olst-Wijhge plaatst een stormbaan en OSV’95 geeft een aantal dansvoorstellingen.

In de middag verzorgt Airplay Radio een live uitzending. De Holstobloazers, Het Hele Kleine Orkest en shantykoor Het Zwarte Gat zorgen voor de muziek.

Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht: springkussens, popcorn, suikerspin en leuke spelletjes. Kinderen die oude spullen te koop aanbieden, kunnen zoals elk jaar terecht op de kleedjesmarkt in park De Olsterhof. De plekken daar worden op de dag van de jaarmarkt vergeven.

De kinderen kunnen zich vanaf 07.00 uur melden in het park en betalen 3 euro voor een plekje. Leden van de plaatselijke scoutingclub delen de kleedjes uit.

Plus Vermaning denkt ook aan de kinderen en heeft bij zijn supermarkt een springkussen, een vrachtwagen met glijbanen en een knakmobiel met broodjes knakworst staan.

Verder helpen vrijwilligers en sponsoren van EHBO, Scouting, Dusseldorp, Abbot en Ondernemers Vereniging GO bij de totstandkoming van de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.