de heeren mannenmode viert 5 jarig bestaan

De Heeren Mannenmode bestaat deze maand 5 jaar. Om dit te vieren heeft de modezaak in september en oktober 5 weken lang leuke acties en spetterende aanbiedingen voor haar klanten.

De modezaak viert haar jubileum graag met haar klanten. Vijf weken lang zijn er aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de voordeelweken. Met de kortingsbon, die te downloaden is via de website of Facebook, profiteren klanten van dinsdag 10 september tot en met de koopzondag op 29 september van leuke aanbiedingen. Zo krijgen zij bij besteding van 150 euro een korting van 15 euro op de najaarscollectie en is er elke week een kortingsactie voor een bepaald artikel. Daarnaast maken klanten ook elke week kans op leuke prijzen als een hotelovernachting of een cadeaubon van de modezaak. De vijf voordeelweken zijn van dinsdag 10 september tot en met zaterdag 12 oktober.

Vijf jaar geleden waren Freddy en Ingrid Snel uit Ommen, eigenaren van De Heeren Mannenmode, op zoek naar een nieuwe uitdaging. “We wisten dat we zelfstandig ondernemer wilden worden maar waarin wisten we niet goed. Het moest iets zijn wat we allebei leuk vonden”, aldus Ingrid. In 2008 deed de kans zich voor om Ben Tielbeek Mannenmode over te nemen. Dit was een unieke kans voor Freddy en Ingrid en zij besloten om er voor te gaan. Inmiddels is De Heeren Mannenmode een begrip in de regio Raalte. Klanten uit de wijde regio komen naar de modezaak voor een casual outfit of een vlotte combinatie.

Meer weten over De Heeren Mannenmode? Kom dan langs aan de Herenstraat 6, kijk op staging2.deheerenmannenmode.nl of neem een kijkje op de facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.