dankzij avond voor vrijwilligers raalte

Vrijwilligerspunt Raalte is erg dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers in de gemeente. Daarom willen zij al die vrijwilligers graag in het zonnetje zetten. Dit doen ze met een DankZij vrijwilligersavond. Op deze avond kunnen vrijwilligers zich storten op verschillende workshops als herfststukjes maken, klompen pimpen of optimaal omgaan met je iPad. Voor vrijwilligers die zich bezighouden met financiële zaken is er ook een workshop.Deze is georganiseerd door de Rabobank.

De DankZij vrijwilligersavond is op 3 oktober vanaf 19:30u in het gebouw van Landstede MBO aan de Zwolsestraat in Raalte. Ben je nou vrijwilliger in de gemeente Raalte en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Opgeven kan via vrijwilligerswerkraalte@landstede.nl onder vermelding van ‘Workshops’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.