dames salvora in nieuwe shirts

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Salvora uit heeft Passie flora Salland als nieuwe shirtsponsor. Eigenaar Hans Hogeman van Passie Flora, met vestigingen in Raalte en Lemelerveld, zegt: “Ik wilde gewoon een keer iets doen en dit was de juiste persoon op het goede moment voor mij om voor Salvora te kiezen.”

Passie Flora telt 12 medewerkers en bestaat al zo’n 14 jaar. Onlangs werd de winkel tweede in de verkiezing tot “mijn bloemist van Nederland.”

Bij Salvora kun je op ieder niveau volleybal spelen. Van zeer fanatiek tot beginnerniveau. De nadruk ligt op lekker, gezellig en toch fanatiek een potje volleyballen. Voor het komend seizoen doen drie teams mee aan de Salland Recreantencompetitie. Er worden wedstrijden gespeeld tegen teams uit onder meer Broekland, Haarle, Luttenberg, Mariënheem, Boerhaar, Heino, Nieuw-Heeten, Holten, Lemelerveld en Ommen.

Vind je het ook leuk om recreatief volleybal te spelen, neem je spullen mee en speel mee om te zien of het bevalt. Iedereen is van harte welkom. De reguliere recreantentrainingen zijn:

Dames maandagavond 19.45 – 21.00 uur in gymzaal De Ieme.

Heren maandagavond 21.00 – 22.15 uur in gymzaal De Ieme.

Gemengd woensdagavond 19.45 – 21.15 uur in de Rohdasporthal.

Nog vragen? Kijk op staging2.salvora.nl of neem telefonisch contact op met Theo Besten via telefoonnummer 0572-352728 (dagelijks na 19.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.