culinair outdoor heeft smaak te pakken

Moeder en dochter waren het land ontvlucht. Omdat ze christen zijn. “We zijn dus Assad-aanhangers. Die heeft alles niet gedaan wat de media ons doen geloven. Dat is werk van terroristen. Assad moet het land bijeen houden. Anders wordt het een moslimstaat en zijn de christenen niet meer veilig.” Als christenvluchtelingen zijn ze in Rijssen terecht gekomen. Dus dat zit wel goed.

Moeder heeft nog broers wonen in Syrië. “Ik kan geen contact met ze krijgen…” Aan de stand wordt haar aandacht gevraagd. Er is iemand die van die lekkere Falavel wil kopen.

Even verderop proeven we eten uit Armenië, dat land van die prachtige volkdans dat we ook van het Salland Festival kennen. En mensen uit Irak, was er ook nog een stand met Indonesisch eten? Boeddha is in elk geval ook vertegenwoordigd.

Onder het gedrang van Normaal zou je denken dat Culinair Outdoor een beetje in het gedrang raakt. Mar dat is dus blijkbaar niet waar. De verkoers zijn razend enthousiast over de publieke belangstelling. En het publiek is al even tevreden. Het is tenminste een keer wat anders dan een patatje met.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.