charlotte hutten nieuwe kapster aan huis

Raalte en omstreken is een kapster aan huis rijker. Charlotte Hutten, zelf woonachtig in Raalte, het als een enorme uitdaging om creatief en passievol aan de slag te gaan. Charlotte is na haar kappersopleiding aan de slag gegaan in een kapsalon in Raalte. Daar heeft ze een aantal jaren gewerkt en is toen naar Deventer gegaan. Ze heeft er verschillende trainingen en cursussen gevolgd en veel ervaring opgedaan.

Het mooier maken van mensen, zowel jong als oud, man of vrouw trekt haar erg

aan. Als ambulant kapster rijdt ze in haar auto rond en ze heeft dan ook ongeveer alles bij zich, wat je ook in een reguliere kapsalon vindt.

Je kunt bij haar terecht voor allerlei soorten behandelingen: knippen, föhnen, watergolven, kleuren, highlights, permanenten, bruidskapsels… Ga mar door. Ook verkoopt ze verzorgingsproducten en stylingproducten.

Tot 31 oktober houdt Charlotte een speciale actie: Je krijgt 10 procent korting op een behandeling naar keuze. Ze is bereikbaar op 06-51307866.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.