buurtschouw in middel

Kapotte bestrating, knipperende straatverlichting of een overvloed aan zwerfvuil. Het zijn van die dingen waarmee de meeste mensen niet direct naar de gemeente stappen. Daarom is er op 16 september een buurtschouw in Middel. Het is de ideale gelegenheid om de gemeente te laten zien waar de verbeterpunten zitten.

Namens de gemeente gaan er een aantal mensen mee met de buurtschouw. Dit zijn: Gerrit de Groot (hoofd van de Buitendienst), Tom van Leeuwe (medewerker Infra) en Bep Koekkoek(vakgroep Voorlichting en Communicatie). Zij zullen alle klachten gaan bekijken om vervolgens op zoek te gaan naar oplossingen.

Verbeterpunten kunnen worden doorgegeven aan PB Middel of de vakgroep Voorlichting en Communicatie: b.koekkoek@olst-wijhe.nl ter attentie van Bep Koekkoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.