broekrock prachtig feestje aan reuveldsweg

Oude tijden herleven op zaterdag 7 en zondag 8 september op het sfeervolle en gezellige festival Broekrock aan de Reuveldsweg in Broekland. Lekker old school met een biertje in de hand luisteren naar een bandje in de Hein & Diny Musichall. Of genieten van een van de acts in Live in the Living. Op zaterdag vanaf 16.00 uur zijn de deuren geopend en trapt Drive by Wire af. Natuurlijk alles met gratis entree.

Na Drive by Wire speelt Prestcold Molly, een alternatief rockkwartet uit Nederland, met onder andere Seb Dokman van de Paceshifters. Verder laat ook Mr. Skolnick van zich horen. Deze eenmansformatie weet met zijn antieke orgel en drumcomputer het publiek in extase te brengen. Zoals hij het zelf noemt ‘Orgelcheese met een vleugje trash’. Later op de avond nemen Hip en Hanneke het stokje over. Hip op de gitaar, toetsen en samples en Hanneke achter de drums. Lekker live, geen computerbeats, wel elektronische effecten en samples.

DJ’s die onder andere zaterdag draaien zijn, Melloww, de Peperbus Pussies en Those Dancing Dolls.

De zondag begint goed met een heerlijk ontbijt mèt verse koffie die, natuurlijk, door de organisatie verzorgd wordt. Bands die spelen vanaf 14.00 uur zijn The Maureens en Baby Face Nelson.

Naast de bands heeft Broekrock meer entertainment. Zo zijn er weer leuke acts in Live in de Living en zijn er uiteraard ook de, vaak zeer handige, demonstraties en workshops. Zoals de ‘Oprechte Broeklander Beerenburg’, Herjen, die fijne ukelele liedjes komt spelen en de opendag van fietsenmakerij Pascal Dijkman. Verder is er een workshop Death Metal Cupcakes maken, een nieuwe rage in Cupcake land.

Kijk voor het hele programma op staging2.broekrock.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.