bij cecil store elke maand nieuwe kleuren

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Margriet Huis in ’t Veld, verkoopster bij CECIL Store Raalte.

“Mijn favoriete kleuren in de herfst en winter zijn grijs, zwart en de jeans is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze collectie. Deze mode items zijn allemaal goed te combineren met de modekleuren zoals kobaltblauw, okergeel en bordeauxrood. Bij CECIL Store Raalte komen elke maand nieuwe kleuren in de collectie. Bij ons kun je terecht voor vrijblijvend advies, een lekkere kop koffie en natuurlijk om je garderobe aan te vullen met de laatste mode. Tot snel bij CECIL Store Raalte.”

CECIL Store Raalte is gevestigd aan de Herenstraat 21 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.mijncecil.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.