bas aarnink is de nieuwe tweetkonte

Bas Aarnink is in september de Sallandse Tweetkonte en daardoor maakt Mirjam Groot Beumer plaats voor haar opvolger. We zochten voor september iemand die uit Heeten komt in verband met de Ponyweek, of iemand die uit de voetbal komt, in verband met de opstart van de amateurcompetities. We vonden twee in een. Bas speelt in het eerste achter de spits van SV Heeten, een creatief man dus. Kijken of hij dat op Twitter ook is. Zijn eerste werkdagen zeggen van wel. En da’s mooi.

Over de Tweetkonte van de maand augustus vertelt de jury: “Mirjam Groot Beumer vinden wij het type ‘leuke twitteraar’. Vooral haar berichten met een link naar een foto erin zijn steeds weer uitnodigend. Je wil toch even weten wat de foto brengen zal. ‘Nieuwe generatie neemt het over’, ‘vaste klant van een bruidswinkel is meestal geen goed teken toch?’ en ‘kleine jongens worden nooit groot’ verleiden de jury steeds weer om op de link te klikken. We willen toch echt zeker de bijhorende foto even bekijken. Dat ze vrijwilligers is bij Stoppelhaene wordt gedurende de week wel duidelijk. Wat ze er precies doet komen we via haar tweets niet te weten. Net als dat we nog wel iets meer hadden willen zien van het Raalter oogstfeest via onze tweetkonte. Nu moeten we het ongeveer doen met twee foto’s van een glas bier en de TD in de botsauto’s. Wel handig dat ze ons op de hoogte hield van de kaartverkoop voor de donderdagavond, want zo hadden we zelf nog net een ticket bemachtigd. Dank dus daarvoor. Dat waren dus echt functionele retweets. Dat zien we nog wel eens anders. Ook de verhouding tussen eigen berichten en echt contact met andere twitteraars is prima en andere dorpsfeesten succes wensen is natuurlijk zeer sportief. Wij blijven @m_gb volgen want we willen ook alles over haar werk voor Atak in Enschede weten. Mirjam is een twitter-blijvertje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.