Home / archiefcentraal / asbest in bosjes tijenraan gevonden

asbest in bosjes tijenraan gevonden

In de bosjes voor zwembad Tijenraan in Raalte is asbesthoudend materiaal gevonden. In het groen lagen verschillende stukjes golfplaat. Omdat die stukjes daar zo snel mogelijk weg moesten, is Hoogeboom Raalte ingeschakeld om het materiaal te verwijderen.

Omdat het verwijderen van asbest vaak gebeurt door mannen in witte pakken, trekt het vaak de aandacht van passanten. Volgens de gemeente is er overigens geen sprake van groot gevaar. “Het stelt allemaal niet zo veel voor,” licht een woordvoerder toe.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.