ami kappers dit zijn de najaarskleuren

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag vertelt Yvonne Bakhuis, eigenaar van Ami Kappers Raalte iets over de laatste trends op het gebied van haarmode.

“Ik heb gekozen voor deze haartinten, omdat rood- en kopertinten de najaarskleuren zijn. Zelf heb ik een warme colorance (kleurspoeling) over mijn oude kleur heen gedaan, want de trend deze zomer was ombre hair. Ombre hair is hoe de techniek heet waarbij je boven een donkere kleur hebt en onderaan bij de punten blond. Door een colorance met een warmere of fellere tint er over heen te doen, houd je het bovenin donker en onderin licht, maar wel in een andere kleur.”

Ami Kappers is gevestigd aan de Nieuwe Markt 11 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.amikappers.nl en op https://staging2.facebook.com/AmiKappersRaalte

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.